Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Élete egyik legvonzóbb bikinis fotója készült el Tuvic Aleksandráról

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg Tuvic Aleksandra is nagyon elégedett a végeredménnyel, és kár lenne tagadni, nagyon egyedi formával rendelkezik.

Vannak, akiknél mindig aktív a bikiniforma, mert folyamatosan figyelnek az alakjukra. A sztárok közül is sok olyan karaktert ismerhetünk, akik így élik az életüket, már csak amiatt is, mert szeretnek mozogni.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A rendszeres mozgással és az egészséges életmóddal ráadásul messze fiatalosabbak lehetünk később, nem beszélve az életminőségről, a hosszabb életről. Ezernyi előnye van annak, ha sportolunk és egészségesen táplálkozunk.

Ez nem jelenti azt, hogy nem ehetünk finom ételeket, vagy nem élveznénk az edzéseket. Meg kell találni azt a fajta mozgásmódot, amin belül minden ideális számunkra, és közben egyre inkább fejlődhetünk.

Tuvic Aleksandra sokak számára igazi álomformával rendelkezik, akit nemrég megharapott egy majom. Szerencsére a kórházban gyorsan ellátták a sebét, így folytatódhatott a nyaralás a távoli szigeten.

Rendkívül látványos vonalai és idomai vannak, amik kapcsán sok dicséretet kap. Nos, az alább látható bikinis fotóval az eddigi legmagasabbra tette a lécet, és a like-ok sem maradhattak el a bejegyzés alatt.