Clouds
21 Budapest
Dollár
344,22 Ft
Euró
368,80 Ft
Font
428,02 Ft
Bitcoin
25,611 $

Ilyen látványos márciusban Tuvic Aleksandra bikiniformája

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra már megkezdte a nyári szezont az utazásaival, de biztosak lehetünk benne, hogy a formája a hazai idényben is látványos lesz.

Nagyon nagy elánnal készülnek a nyári formák a konditermekben és odahaza. Sokan vannak, akik ezekben a pillanatokban is keményen izzadnak annak érdekében, hogy egy minél látványosabb formát hozzanak össze.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Tolvai Reni sem tesz másképp, keményen edz az énekesnő, ami a hasán is látszik. Sáfrány Emesét is érdemes kiemelni, aki édesanyaként is bődületesen nagy formát tudhat magáénak, és sokan irigykednek rá.

Más sztárok is hasonló cipőben járnak az irigykedést tekintve, Schumacher Vanda ugyancsak rengeteg bókot kap a vonalai miatt. A fiatal színésznőt és műsorvezetőnőt legutóbb olyan szinten meglepték, mint talán még soha.

Tuvic Aleksandra, A Nagy Ő és a Farm VIP 3 korábbi versenyzője sem unatkozik. Számos helyen járt már az élete során, nem is oly rég Ázsiáig ment, hogy új élményekkel gazdagodjon, és természetesen a strandolás sem maradhatott el.

Mindig is remek formának örvendett Szandi, és a követői nagyon várják tőle az új tartalmakat. Nos, ha erre a linkre kattintotok, akkor látni fogjátok, jelenleg milyen erős bikiniformában van.