Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Élőben adja a tv a Debrecen-Újpest rangadót az NB1-ben

Nagy a tét a Debrecen és az Újpest számára, és ugyan sok hely választja el a két csapatot a tabellán, szoros meccsre számíthatunk.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Debrecen legutóbb egy igen váratlan vereségbe futott be az NB1-ben, és ugyan három gólt szereztek Diósgyőrben, ötöt kaptak. Ez pedig sokba került számukra, és egy lépéssel távolabb kerültek a dobogótól. Jelenleg a 6. helyen állnak 42 ponttal a 43 pontos MTK mögött, és ha nem nyernek, szinte biztosan lemondhatnak a dobogóról.

Az ellenfél az z Újpest lesz szombaton, akik nemrég még az egyik legjobb formában lévő csapat voltak, most pedig három egymást követő vereséggel állnak a 10. helyen 34 ponttal. Ez a negyedik egymást követő vereségük lenne, így bőven van miért küzdeniük, még akkor is, ha megőrzik az NB1-es tagságukat, ami több mint alapvető cél. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A DVSC-Újpest rangadót 19 óra 30 perctől adja az M4 Sport, amit érdemes lesz figyelemmel követni. Előtte pedig a DVTK-Kecskemét összecsapást adja a televízió 17 órától, ahol ugyancsak nagy a tét, ráadásul a két csapatot mindössze 3 pont választja el egymástól.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.