Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,50 Ft
Euró
394,46 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
68,801 $

Összefoglaló videón a Diósgyőr és a Debrecen hihetetlen 5-3-as meccse

A Diósgyőr és a Debrecen hozta a kötelezőt, nagy rangadót játszottak egymással, melynek ideje alatt összesen nyolc gól született.

...svg content...Fotó:Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. november 12-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szombaton végérvényesen eldőlt a bajnoki cím sorsa, a Ferencváros ismét megvédte a címét, méghozzá fölényesen. Ez nagyban köszönhető a Paks zuhanásának, akik már öt egymást követő vereségnél tartanak, legutóbb a Puskás Akadémia ellen futottak belel egy igencsak méretes pofonba Felcsúton.

Bognár György, a Paks edzője azt mondta, ezen a mérkőzésen nem nyújtottak NB1-es szintet, és jelenleg mélyponton vannak. Akkor senki nem számított arra, hogy a Diósgyőr és a Debrecen meccsén több gól születhet, márpedig így lett. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Összesen nyolc gólt lőttek egymásnak a csapatok, amiből a Diósgyőr jött ki jobban. A Debrecen akár fordíthatott is volna, minden a saját kezükben volt, végül azonban a hazai csapat nyert, és az idény legjobb mérkőzését játszották. Érdemes megnézni az összefoglalót, benne a DVSC kapusának hihetetlen hármas hárításával.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.