Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Bognár György szerint a Paks játékosai nem nyújtottak NB1-es teljesítményt

A Paks edzője szerint a játékosai nem hozták az NB1-es szintet a Puskás Akadémia ellen, akik közepes játékkal verték el őket 5-0-ra Felcsúton.

...svg content...Fotó: Bognár György, a Paks vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Vasas FC (NB II) - Paksi FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2024. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az, ami a Pakssal történik, egyenesen szürreális, sorra veszítik el a mérkőzéseket, és immáron az a veszély is fennáll, hogy még csak a harmadik helyre sem érnek oda. Öt mérkőzés alatt 15 pontot buktak el, ami rengeteg, addig a Ferencváros emiatt már szombat kora este megnyerte a bajnokságot egy 0-0-s döntetlennel a Kisvárda ellen.

Bognár az M4 Sportnak adott interjújában elmondta, a Puskás Akadémia megérdemelten nyert a Paks ellen, jobban játszottak, ami nem is lehetett kérdés, és nemcsak az öt gól miatt, miután a vendégek egyáltalán nem voltak veszélyesek a kapura. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Ami elgondolkodtató, hogy egy közepes játékkal, tehát nem sziporkáztak.” Szerinte csak a PAFC játékosai nyújtottak NB1-es teljesítményt, és mindenki alul teljesített. Ezek után úgy véli, nincs más hátra, mint gratulálni az ellenfélnek. „Szerintem most érkeztünk meg a mélypontra ebben a periódusban, most vagyunk ott, hogy ennél lejjebb már nem tudunk menni.”

Bognár szerint ez a vereség még jól is jöhet számukra, mert volt már arra példa, hogy 6-1-re kikaptak, majd beindult a csapat. „Reménykedhetünk talán ebben.” – tette hozzá Bognár, aki továbbra sem tudta helyére rakni a csapatot, miután ez már az ötödik egymást követő vereségük volt az NB1-ben.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.