Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Videón a Paks totális kiütése a Puskás Akadémia ellen

A Puskás Akadémia vitte be a következő nagy gyomrod a Paksnak, akik már sorozatban öt vereségnél járnak.

...svg content...Fotó: A paksi játékosok örülnek a vezetésnek a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Vasas FC (NB II) - Paksi FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2024. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nincs rosszabb formában játszó csapat az NB1-ben jelenleg a Paksnál, ami sokat elmond. Bognár György ugyan szerződést hosszabbíthatott a hetekben, nem sok mindennek örülhet, mert már öt egymást követő vereségnél járnak az NB1-ben.

Rég volt példa arra, hogy a Paks egyáltalán 1 pontot szerezzen, és most egy újabb méretes pofonba futottak bele. Mint arról korábban beszámoltunk, 5-0-ra kaptak ki a Puskás Akadémia ellen, ráadásul teljesen veszélytelenek voltak Felcsúton, még csak kaput eltalált lövésük sem volt a 90 perc alatt. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Ez olyasvalami, amit már nehéz magyarázni, és akár a harmadik helyüket is elbukhatják, és ha lemaradnak az európai kupaszereplésről, az jelentős bevételkiesést jelenthet. Ugyan még mindig a második helyen állnak, lehetséges, hogy ez már nem sokáig lesz így. A mérkőzésről készült összefoglaló videót alább láthatjuk, benne a gólokkal.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.