Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Nyolcgólos őrült meccsen kaptak ki Dzsudzsákék a Diósgyőrtől

Egy több mint őrült mérkőzésen kapott ki a Debrecen a Diósgyőrtől, ami 3 pontjába került Dzsudzsák csapatának.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkõzés végén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. Debreceni VSC-Ferencvárosi TC tizenegyesekkel 3-5. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sok gól esett szombaton az NB1-ben, köszönhetően a Paks súlyos vereségének is. Bognár György csapata 5-0-ra kapott ki a Puskás Akadémia ellen, és azt mondta, nem nyújtottak NB1-es szintet, megérdemelten kaptak ki. Ez esélyt adott a Ferencvárosnak arra, hogy már egy döntetlennek is bajnokok legyenek.

Ugyan nem lőttek gólt a Kisvárdának, ez is elegendő volt ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepeljenek, már április végén. Nem sokkal később a Diósgyőr odahaza fogadta a Debrecent, akik egy váratlan pofonba futottak bele, noha másképpen is alakulhattak volna az események, rengeteg minden történt a 90 perc alatt. Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Kezdődött minden azzal, hogy a Diósgyőr azonnal, az első percben megszerezte a vezetést. A 22. percben jött az újabb dráma, viszont a DVSC nem omlott össze ettől. Olyannyira nem, hogy a 42. és a 48. percben Baranyai és Bárány visszahozta a meccsbe a vendégeket, és minden kezdődhetett elölről.

A 60. percben megint a Diósgyőrt került előnybe, míg 7 perccel később Gera hívta fel magára a figyelmet a góljával. Ekkor úgy tűnt, minden eldőlt, de Hamzat gondoskodott arról, hogy izgalmas legyen a végjáték. Abszolúte az volt, és noha a Debrecen egyenlíthetett volna, kaptak még egyet a hosszabbításban, amivel kialakult az 5-3-as végeredmény.

A meccs egyik legjobbja Megyeri volt, aki nemcsak büntetőt hárított, hanem rögtön két bravúrt is bemutatott. A szezon leglátványosabb védési sorozata volt ez a DVSC kapusától, amire joggal lehet büszke. A Debrecen az 5. helyen áll 42 ponttal, addig a Diósgyőr rájuk esett, és csak 2 ponttal számolnak kevesebbet a 6. helyen.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Érezhetően megnő a menetidő az egyik vasútvonalon

Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés, aminek ára van, és ez hosszabb menetidőt jelent.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.