Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kórházba szállították Tuvic Aleksandrát, miután megharapta egy majom (fotóval)

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majomtámadás érte Tuvic Aleksandrát, A Nagy Ő és a Farm VIP 3 versenyzőjét, aki szerencsére jól van.

Az ázsiai utak alatt rengeteg majommal találkozhat az ember, és egyes helyszínek pontosan erről szólnak. Ugyanakkor néha előfordulhat, hogy egyes majmok agresszíven viselkednek, és a fogaikkal súlyos sérülést okozhatnak.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Mint arról korábban beszámoltunk, Tuvic Aleksandra a világ másik felére utazott, de arra nem számított, hogy életében először majomtámadás éri. Márpedig megtörtént, és felvétel is készült róla.

Szerencsére a majom a karjába harapott, és nem az arcát támadta meg, így nem történt súlyos sérülés. Ugyanakkor a fotó alapján a majom igencsak mélyre harapott, nem tudni, hogy mi válthatta ki belőle ezt a fajta agresszíót.

„Ki mást, ha nem engem támad be egy majom, miközben ülök a padon, nem is én lennék. A harapást követően egyből kórházba vittek, ahol kifertőtlenítették a sebet, majd három darab injekciót kaptam, melyeket még négyszer meg kell ismételni az elkövetkezendő napokban, emellett antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt kell szedjek.”

„Mindenki legyen óvatos a kis makikkal, mert amilyen aranyosak, olyan agresszív is egy-kettő közülük, vagy csak az én pofám nem tetszett nekik. Köszönöm mindenkinek az aggódó üziket, jól vagyok.” A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.