Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Alekosz vissza akar venni: „Ez be lesz fejezve”

Könnyen lehet, hogy az Ázsia Expressz megváltoztatta Alekosz gondolkodását és személyiségét, amiből még sokat profitálhat.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Még csak hasonló egyéniség sincs Magyarországon, mint Alekosz. Ha nem létezne, ki kellene találni, de az sem lenne könnyű, annyira más és egyedi a TV2 sztárja, aki már számos műsorban szerepelt.

Az Ázsia Expresszben láthattuk legutóbb, aminek ideje alatt majdnem a döntőig jutott Rékával. Drámai módon estek ki, egy lépéssel a döntő hét előtt, ugyanakkor nem voltak túl boldogtalanok emiatt, kézen fogva távoztak. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Sőt, Alekosz a kamerák és a többiek előtt csókolta meg Rékát, amivel őt is meglepte. Talán saját magát is, és közben érzi, jobb lenne, ha visszavenne a gorombaságból, mert ez már neki sem fekszik igazán.

„A mexikói, guatemalai emberek nagyon jóindulatúak, kedvesek. Én meg ugye hoztam ezt az érdi, Alekosz-gorombaságot. Picit hagy némi kívánnivalót néha az én stílusom. Úgyhogy szerintem ebből kicsit visszább kéne venni.”

„Ismerkedésnél is jól jön, ha picit az ember úgy lágyabb, kedvesebb. Mint a guatemalaiak, mint a mexikóiak. Nem ám Érd felsőt odavisszük, aztán ott mit tudom én miket mondok… Ez be lesz fejezve.”