Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Zámbó Krisztián az Ázsia Expresszről: „Soha nem adnám fel”

Sok pletyka keringetett Zámbó Krisztián szerepléséről az Ázsia Expressz kapcsán, most pedig tisztázta, soha nem adná fel.

...svg content...Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián Jimmbo
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Zámbó Krisztián egy nagyon szórakoztató karakter, aki imád nevetni, finom ételeket enni, főzni, énekelni, műsorokban szerepelni. A TV2 is adott márt neki pár lehetőséget, és ez valószínűleg a folytatásban sem lesz másképp, és nem kizárt, hogy idén az RTL-nél tűnik fel a Sztárbox miatt, mert az az egyik álma.

Tavaly sokat hangoztatta, hogy ott akar lenni a következő évadban, de most, hogy súlyosan megsérült, nem tudni, mindez mennyire befolyásolja az esetleges felkészülését. Egyelőre nem tudni, hogy ott van-e az új évadban, de ha mégis, akkor hátrányból indulhat, mert egy ilyen sérülés nem hetek alatt jön helyre. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Krisztián már csak a magassága miatt is a nehéz súlyban indulna, valószínűleg kemény ellenfelek ellen. Ugyanakkor benne van a potenciál ahhoz, hogy győzzön, és ami már biztos, hogy az Ázsia Expressz sztárjaként a nyári szünet után képernyőre kerül. Öccsével vágott neki a kalandnak, aki most válhat országosan is ismertté.

Az Ázsia Expressz időközben véget ért, lezajlott a döntő, már mindenki hazatért. Tilla elárulta, nem egyszer sírta el magát, és mivel Krisztián egy igen érzékeny ember, abszolúte empatikus, érzelmes karakter, valószínűleg ő sem bírta ki könnyek nélkül.

„Soha nem adnám fel.” – üzent sejtelmesen Krisztián a műsor kapcsán. Hogy ez pontosan mit is jelent, nem tudni, de már csak miatt is érdemes lesz figyelni az eseményeket, rengeteg érdekes kaland várhat a nézőkre, és biztosak lehetünk a nagyobbnál nagyobb fordulatokban, drámai jelentekben.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.