Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,798 $

Ördög Nóri már holnap belevágna az Ázsia Expressz új évadának forgatásába

Ördög Nóri annyira megszerette az Ázsia Expresszt, hogy már holnap leforgatná az új évadot, amire valószínűleg lesz lehetősége jövőre.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A koronavírus miatt az Ázsia Expressz egy időre parkolópályára került, ugyanakkor ez lehetőséget adott arra a TV2-nek, hogy megalkossa a Farm VIP-t. Olyannyira bevált a farmos formátum, hogy azóta minden évben volt Farm VIP, amit korábban Schobert Norbi fia, az akkor még csak 17 éves Norbi Jr. is megnyert.

Egészen drámai győzelmek születtek az évek alatt, akárcsak tavaly, aminek Rippel Feri volt a központi szereplője. Abszolúte döntősként számoltak vele, viszont idő előtt távozott, aminek ezrek örültek, míg mások szomorúak voltak, mert szerintük ő tett a legtöbbet azért, hogy a farm jó irányba haladjon. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Az Ázsia Expressz új évadának forgatásai már lezajlottak. Pár héttel ezelőtt utazott ki a mezőny a Fülöp-szigetekre, majd onnan Tajvan felé vették az irányt, mialatt számos extra anyagot kaphattunk Ördög Nóritól. Tilla pedig elárulta, a verseny alatt nem egyszer sírta el magát, míg Zámbó Krisztián idehaza csúnyán összetörte magát.

Nóri nagyon megszerette a műsort, és hálás azért, hogy egy ilyen stábbal dolgozhat együtt, miközben azt is lehetővé tették számára, hogy ott legyen vele a családja. Emiatt már holnap belevágna a forgatásokba, amire szinte biztosan meglesz a lehetősége jövőre, mert az Ázsia Expressz nézettsége is rendben van.

„Éppen egy héttel ezelőtt értünk haza az @azsiaexpressztv2 forgatásáról. Ezzel az utolsó kis szösszenettel tartoztam még – leginkább magamnak, hogy lekerekedjen a történet. Hosszú volt? Igen. Olykor nehéz volt? Igen. Holnap újrakezdeném? Igen. Ezzel a csapattal és a családom támogatásával bármikor” – írja a posztjában Nóri, aki még mindig az egyik legjobb műsorvezető, nem lehet nélküle elképzelni az ázsiai kalandot.