Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Ázsia Expressz: forgatás közben dőlt ki egy hatalmas fa az útra a vihar alatt

Miközben a stáb várta a viharos idő elmúltát, kidőlt egy fa az útra, amit közelről videózott az Ázsia Expressz műsorvezetője, Ördög Nóri

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje mindenki újra Magyarországon van, miután véget értek a forgatások az Ázsia Expresszben. Rengeteg minden történt a világ másik felén, a Fülöp-szigeteken és Tajvanban, ugyanis ezeken a helyszíneken zajlott a verseny.

Zámbó Krisztián például rögtön súlyos balesetet szenvedett a visszatérésekor, míg Tilla elárulta, nem egyszer sírta el magát a forgatások alatt. Azt azonban már nem mondta el, hogy milyen okból sírt, ám valószínűleg a családja is nagyon hiányzott neki, akárcsak Stohl Andrásnak, a csapattársának. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Eddig is jó barátok voltak, viszont hála a műsornak, még inkább elmélyült a kapcsolatuk, szinte már testvérek. Érdekes lesz látni ,hogy a többieknél hogyan alakul mindez, L.L. Junior és szerelme például csak később csatlakoztak a mezőnyhöz, viszont itt sem ismertek az okok, rendkívül kíváncsiak vagyunk erre is.

Ördög Nóri ezúttal a döntő előtti pillanatokról készített videós anyagot, amit érdemes megnézni. Komoly esőzés fogadta őket, és a viharban még egy nagy fa is kidőlt, ami magával rántotta az egyik villanyoszlopot. Ilyen körülmények között nyilván türelmesnek kell lenni, és a stáb is inkább kivárt a biztonság miatt.

„Az itthoni napsütésben már más univerzumnak tűnik a tajvani esős időjárás, amit megkaptunk az utolsó két forgatási napra. Az összes évad összes versenynapját nézve is ez volt – különösen a párok számára – a legnehezebb. De átlendített minket a tudat, hogy már csak a másnapi döntő van hátra. A mai epizód extra tartalma: Görcsi szamurájcopfban! Ne hagyjátok ki!” – írja a posztjában Nóri.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.