Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Óriási csavar az Ázsia Expresszben, L.L. Juniorék is csatlakoztak a mezőnyhöz

Nem várt módon egy sztárpáros is csatlakozott az Ázsia Expressz mezőnyéhez, azt követően, hogy a többiek már napok óta versenyeznek.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L.Junior
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje mindenki tudhatja, hogy az Ázsia Expressz új évadának forgatásai megkezdődtek. A Fülöp-szigeteken kezdték meg a versenyzést a sztárok, köztük Mikes Annával és Krausz Gáborral, akik közösen, egy csapatban küzdenek, amit nyaralásnak fognak fel, és egy lehetőségnek, hogy jobban megismerjék egymást.

Stohl András pedig Tillával együtt harcol, aki röviddel a megérkezése után életet mentett. Kaptak pár napot a versenyzők, hogy felkészüljenek, kicsit elmélyedjenek a helyi kultúrába, megszokják az ottani időjárást, ami nyilván teljesen más, mint idehaza. Jó hangulatban futottak neki a párosok a kalandoknak, amik egyre nehezebbek lesznek. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Arról is beszámoltunk, amikor elvették a mobilokat a sztároktól, mert el kellett indulniuk az első feladatra. Napok óta zajlik a kaland, viszont történhetett valami, mert L.L. Junior bejelentette, csatlakoztak az Ázsia Expressz mezőnyéhez. A párjával van ott a Fülöp-szigeteken a rapper, melynek körülményei egyelőre nem ismertek.

Lehetséges, hogy váratlanul megfogyatkozott a mezőny, így egy új duóra volt szükség. Rengeteg ezzel kapcsolatosan a kérdőjel, ugyanakkor mindez csak még izgalmasabbá teheti az egészet. Más kérdés, mit szólnak majd a többiek, hogy L.L. Juniorék friss szállhatnak be, míg ők napok óta menetelnek, ebből is lehet konfliktus.

„Igaz a hír, elindultunk az Ázsia Expressz műsorába a Fülöp-szigetekre. Innentől admin kezeli az oldalamat, drukkoljatok.” – írta röviden a posztjában L.L. Junior, aki minden bizonnyal a kedvesével kelt útra, csatlakozván a mezőnyhöz, akik egy ideje már versenyeznek.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.