Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Alekosz Ördög Nóriék és a kamerák előtt csókolta meg Rékát az Ázsia Expresszben

Alekosz minden eddiginél segítőkészebb és dicsérőbb volt az Ázsia Expresszben, ami jól esett Rékának.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alekosz és Réka a kamerák előtt szakítottak, amit igencsak nehezményezett a TV2 sztárja. Rendkívül nehezen viselte a dolgot, és annyira mélypontra került, hogy még csak segíteni sem akart a kedvesének.

Ezzel egy drámai helyzet állt elő, és Réka igencsak kiosztotta őt. Nem lehetett tudni, hogy mi lesz a vége, majd kiderült, hajszázni fognak, de addigra szerencsére már rendeződött a kapcsolatuk egymással. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ugyan nagyon jól kezdték a hajszát, hamar elvesztették az első helyüket. Szoros volt a verseny, és mivel Alekoszék értek be harmadikként, búcsúzniuk kellett a kihívástól, amit természetesen sajnáltak.

Ugyanakkor nem voltak boldogtalanok, Alekosz végig csak dicsérte Rékát. Soha ezelőtt nem láthattuk ilyennek a ValóVilág korábbi győztesét, amivel Ördög Nórit is meglepte, nem beszélve Rékáról.

Sőt, a nagy búcsú közepette Alekosz fogta magát, és megcsókolta Rékát. Kézen fogva sétáltak el, miközben a versenyben maradt párosok már a döntőre készülhetnek, amit Alekosz és Réka is megérdemelt volna.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.