Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Dráma az Ázsia Expresszben, Alekoszék a döntő előtt estek ki

Egy végtelen izgalmas és fordulatos adásrészen vagyunk túl az Ázsia Expresszben, és kiderült, ki az a páros, akik közvetlen a döntő hete előtt búcsúztak.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden eddiginél többet volt képernyőn Alekosz az Ázsia Expresszben, miután Kecskés Enikő undorítónak nevezte őt. Ezzel nem ért véget a történet, mert Réka ugyancsak kiakadt Alekoszra, és szintén azt mondta neki, undorító.

A kamerák előtt szakítottak, amit Alekosz nagyon rosszul viselt. Minden egyes pillanatban volt valamilyen dráma, és soha ezelőtt nem láttuk ennyire mélyen a TV2 sztárját, sokan megsajnálták, de Rékát messze többen. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Mindeközben egyetlen egy lépésre voltak a döntőtől, a döntő hetétől, ám azok, akik eljutottak idáig, mind nagyon boldogok lehetnek. Egy hajtós és fordulatos nap végén jöhettek a titokzatos ládanyitogatások a medálokkal, amikor már minden a szerencsén múlott.

Két páros automatikusan jutott be a döntő hétbe

Ami biztos volt, Alekoszék nem juthattak tovább egyenes ágon a döntőbe, mindössze négy medált gyűjtöttek. Kecskés Enikőék boldogok lehettek, mert duplázót húztak, és tíz medállal várták a folytatást, viszont ők sem jutotta be egyenes ágon a fináléba.

Kucsi és Dávid abban bízott, hogy az ő dobozuk rejti a 8 plusz medált, ám nem így lett, csak kavicsok voltak odabent. Emiatt Berciék és Zozóék között dőlt el, ki nyugodhat meg és lehet ott elsőként a döntőben. Berciék voltak a legszerencsésebbek, mert náluk volt a 8 medálos doboz, azaz ők már biztosan döntősök.

Még mielőtt kezdetét vette volna a hajsza, Ördög Nóra bejelentette, Bericék egy párost magukkal vihetnek a döntő hétre, majd nem sokkal később meghozták a döntést. Berciék nem taktikai döntést hoztak, vagyis csak részben, mert megtehették volna, hogy a gyengébbnek tartott Alekoszékat vagy Enikőéket emelik ki a sorból. Nem így tettek, mivel szeretik a versenyt, így Zozóék és Kuicsék közül választottak. Kucsi és Dávid kapta meg a lehetőséget, így ezúttal sem kellett hajszázniuk.

Alekoszék a döntő előtt estek ki

Minden korábbi hajszát felülmúlt a legutóbbi, és noha Alekoszék indultak el először, nem sokkal később már az utolsó helyen álltak. Ugyanakkor a három páros szinte mindig ugyanabban az időben érkezett meg a helyszínekre. Alekosz és Réka duója soha nem működött akkora összhangban, mint most, és szerencsére nyoma sem volt az azelőtt hangulatnak.

Elsőként Zozo és Brunó ért vissza Nóriékhoz, és már csak egy kiadó hely volt. Annak ellenére, hogy Zozóék rendkívül lazán kezelték a hajszát, ezt is hozták, és ott vannak a döntő hetében.

Drámai volt a vége, nem sokon múlt, hogy Alekoszék is bejussanak, de így is büszkék lehetnek arra, amit elértek. Kéz a kézben futottak be, miközben Alekosz bajnoknak nevezte Rékát.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.