Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Alekosz teljesen összeomlott, soha nem láthattuk így (videó)

Alekosz többszörösen csalódott, és soha nem láthattuk ennyire mélyen, még anno a ValóVilágban sem.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz és Réka az Ázsia Expresszben szakítottak, amit láthatóan a TV2 sztárja igencsak neheen visel. Előtte Kecskés Enikő osztotta ki, méghozzá olyan szinten, amire azelőtt nem volt példa, többek között undorítónak nevezte.

Réka élt a szóhasználat lehetőségével, és szintén undorítónak tartotta Alekoszt, annyira dühös lett rá. Betelt a pohár Rékánál, és nem tudni, hogyan alakul a folytatás emiatt, mert akár esélyesek is lehetnének a versenyben. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Alekosz őszintén beszélt arról, hogy mennyire fáj neki ez az egész. Annyira összezuhant, hogy igazán semmihez nem volt kedve, és a rajongók attól tartanak, hogy ez az egész ügy a kedvencük versenyébe kerülhet.

„Nekem a legjobban a biztos pont elvesztése fáj, és az, hogy a biztos pont, amit én óvtam, védelmeztem tűztől, fagytól, mindentől… az most nyilvánosságra került.” – fogalmazott őszintén Alekosz.

„Két dolog fáj. Az egyik az, hogy mindenki megtudta, mennyit jelent nekem Réka, a másik pedig az, hogy pont Réka volt az, aki elhagyni készül. A biztos pont nyilvánosságra kerülése, és a biztos pont eltűnése. Ez a kettő, ez a dupla dinamit volt egy akkora bomba… Hát ami már nekem is sok volt.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.