Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Rékának elege lett Alekoszból: „Undorító vagy”

Kecskés Enikő után Alekosz párja is kiakadt, és undorítónak nevezte a ValóVilág korábbi győztesét.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ezek nem Alekosz napjai az Ázsia Expresszben, mert minden eddiginél több kritikát kap. Kecskés Enikő a közös feladat alatt például undorítónak és gusztustalannak nevezte őt, nagyon kiakadt rá, és később sem változtatott a véleményén.

Ördög Nóriék előtt beszélt arról, mennyire rossz volt neki Alekosz mellett. Szerinte soha nem bántak vele úgy, mint legutóbb Alekosz, és ezzel még távolról sem volt vége a kirohanásoknak, mert jött Réka. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Réka szinte más emberként tért vissza, miután egy napon át Kucsera Gábor csapattársa lehetett. Annyira jól érezték magukat, hogy ez sok mindenre rávilágított Réka számára az Alekosszal való kapcsolatát illetően.

„Egy igazi áruló vagy.” – szólt oda a vita közben Alekosz, aki minden eddiginél távolabb került Rékától. Olyannyira, hogy a lány felállt, kiosztotta Alekoszt, majd faképnél hagyta, elsétált a helyszínről.

„Undorító vagy, és nem vagyok hajlandó veled beszélgetni.” Ezek után még érdekesebb lesz a folytatás, mert egyéniben nem lehet folytatni a versenyt, és ha ekkora az ellentét a páros között, az nem sok jót vetít előre.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.