Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Alekosz közölte Rékával, ha szakít vele, letagadja a létezését

Alekosz igencsak élesen fogalmazott Rékának az Ázsia Expresszben, miután a szakítás szélére kerültek, bár eddig sem voltak úgy együtt, mint egy igazi pár.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz és Réka között igencsak hektikus a kapcsolat az Ázsia Expresszben, és nem tudni, hogyan folytatják együtt a játékot. Nemrég igen súlyos kritikákat kapott Alekosz egy másik versenytársától, aki egyenesen undorítónak nevezte őt.

A párosoknak egy napig cserélniük kellett, így Alekosz kedvese Kucsera Gáborral versenyzett. Nagyon jól érezték magukat az út alatt, és Enikő meg is feledkezett Alekoszról, illetve ráeszmélt pár dologra. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Gábor illedelmes volt, igazi nőként kezelte Rékát, akinek ez nagyon tetszett. Alekosz minden részletet tudni akart, és döntés elé állította Rékát, mert nem tetszett neki, amiket hallott tőle, többször kérdőre vonta.

Tisztázta, ha most kiszáll ebből a kapcsolatból, akkor onnantól kezdve többet nem mehet hozzá. Sőt, Alekosz úgy fogalmazott, hogy még a létezését is le fogja tagadni, és semmilyen viszony nem lehet közöttük.

„Abban biztos lehetsz, ha te ebből kiszállsz, akkor többet hozzám nem jössz. Le is tagadom a létezésedet, mint ahogyan te is az enyémet. Kitöröljük egymást, és az életben többet nem találkozom.” – fogalmazott élesen Alekosz.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.