Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Döbbenetes vallomás Kecskés Enikőtől: „Alekosz undorítóan viselkedett velem”

Kecskés Enikő és Alekosz kapcsolata mélypontra került, valószínűleg még csak haverok sem lesznek az Ázsia Expressz után.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Enikő olyannyira kiakadt a közös játék alatt, hogy kész volt feladni a versenyt. Megdöbbent azon, ahogyan Alekosz viselkedett vele, és közben folyamatosan furcsa kérdéseket tett fel neki, ami már sok volt.

Alekosz is látta, hogy Enikő nagyon nem bírja őt, és ez egy igazán hosszú nap volt az ismert modell számára. Szinte végig ment a vita közöttük, így érthető, hogy Enikő totálisan elfáradt a végére. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Enikő szerint Alekosz undorítóan viselkedett vele, gusztustalannak nevezte a viselkedését. Elfogadhatatlan volt számára, és egyúttal megalázó is, élete egyik legrosszabb élményének tartja mindezt.

„Alekosz undorítóan viselkedett velem, gusztustalan volt, ahogyan bánt velem. Megalázó. Igazából életem egyik legrosszabb élménye volt, velem ennyire undorítóan nem bántak. Nem vicces, tényleg nem vicces.”

„Nem volt vicces, amiket csinált. Én szerintem bírom a strapát, de ahogyan ő viselkedett, úgy emberrel nem illik viselkedni.” – fogalmazott Enikő, majd Alekosz vette át a szót, aki hangsúlyozta, az volt a célja, hogy valódi érzéseket csikarjon ki a modellből, ami sikerült is.