Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Alekosz szerint Réka megalázta, meggyalázta a kapcsolatukat

Alekosz nagyon erősen fogalmazott Réka kapcsán, aki több mint csalódott, és úgy tűnik, valóban szakítottak.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz súlyos kritikákat kapott Kecskés Enikőtől, aki undorítónak nevezte őt. Nem sokkal később Réka is azt mondta rá, hogy undorító, és nem akar vele beszélni. A drámai helyzet előtt Ördög Nóriék előtt beszélt Alekosz a szakításról, aki Réka szerint fel sem fogja a társa, min megy keresztül a műsorban mellette.

„Kidobta az ablakon az elmúlt 1 évet.” – mondta Alekosz, addig Réka szerint kész tények elé lett állítva, miszerint a párja elfogadja, hogy ő olyan, amilyen, vagy pedig fel is út, le is út. „Miért a nyilvánosság előtt kell egy ilyen nagyon komoly döntést meghozni?” – tette fel a kérdést Alekosz. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Alekosz szerint zűrzavar keletkezett Réka körül az Ázsia Expresszben, amire mások is hatással voltak, Kucsera Gábor is szóba került, akit továbbra is világbajnoknak hív, ugyanakkor nem hibáztatja őt, de szerinte Réka azóta változott meg, hogy eltöltöttek együtt egy napot.

„Olyan különbségeket vélt felfedezni, hogy rámutatott arra, velem nem jó. Nem azt mondta, hogy vele jó, hanem azt, hogy velem nem jó.” Alekosz a legfőbb bizalmasaként beszélt Rékáról, és szerinte ezzel most elvesztette a barátját.

„A társamat, a legfőbb bizalmasomat veszítettem el. Azt veszítettem el, aki értelmet adott nekem, a húzóerőt. Ezáltal, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozott engem, hogy ezt a bizalmi kapcsolatot így kiadta, megalázta, meggyalázta az egészet.”

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.