Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Alekosz sokkoló vallomása az Ázsia Expresszben: „Én nem akartam szakítani”

Úgy tűnik, hogy valóban szakított Alekosz és Enikő az Ázsia Expressz ideje alatt, ami egy igen drámai helyeztet idézett elő.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz már több oldalról kapja az éles kritikákat az Ázsia Expresszben, de a többiek igyekeznek inkább a saját versenyükkel foglalkozni. Mivel azonban Kecskés Enikő legutóbb Alekosszal töltött el egy napot, kénytelen volt hallgatni őt.

Undorítónak nevezte a ValóVilág korábbi győztesét, aki szinte megszólalni sem bírt ezek hallatán. Később a modell Ördög Nóriék előtt tálalt ki, és azt mondta, ilyen módon még senki sem bánt vele, mint most. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A drámák sorozata nem ért véget ezzel, mert Réka annyira jól érezte magát Kucsera Gáborral a közös nap során, hogy zongorázni lehetett a különbséget a mostani és a korábbi hozzáállása között Alekoszt illetően.

Alekosz az este folyamán választás elé állította a lányt, aki már nem tartott igényt a TV2 sztárjának társaságára. Másnap Alekosz bejelentette, szakítottak, de hozzátette, nem akart szakítani, és nem is gondolta volna, hogy mindez megtörténik.

„Én nem akartam szakítani. Én álmomban nem gondoltam volna tegnap este ez be fog következni.” – fogalmazott Alekosz Ördög Nóriék előtt. „Nem fogja fel, hogy az én itt eltöltött idő alatt min megyek keresztül.” – reagált sírva Réka.