Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Alekosz elismerte, nem akart segíteni Rékának az Ázsia Expresszben

Alekosznál volt egy pont, amikor nem akart segíteni Rékának az Ázsia Expresszben a szakításukat követően.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre drámaibb pillanatok játszódnak le az Ázsia Expresszben, és hamarosan ismét búcsúznia kell valakinek. Kecskés Enikő nem fogta vissza magát, és egyenesen undorítónak nevezte Alekoszt, élete egyik legrosszabb élményét mellette élte át.

Röviddel ezután Réka is hasonlóan keményen fogalmazott Alekoszról, aki szinte teljesen összetört, hogy a kedvese szakított vele a műsor alatt. Nem értették meg egymást, és ez még sokba kerülhet. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Mondhatni a lehető legrosszabbkor történt ez, mert alig pár lépésre vannak attól, hogy bejussanak a döntőbe. Alekoszt soha nem láthattuk így, össze volt roskadva, csak sétált, és nem foglalkozott a játékkal.

Más gondolatok jártak a fejében, talán nem is akart ott lenni, annyira súlyos volt a helyzet. Réka viszont folytatni akarta a játékot, és igyekezett kommunikálni Alekosszal, de ez nemigazán működött.

Sőt, Alekosz már ott tartott, hogy nem is neki segíteni. „Nem is akartam neki segíteni.” – árulta el a ValóVilág korábbi győztese, akiből hirtelen eltűnt a versenyszellem, nem lehetett látni rajta az akarást.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.