Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A Konyhafőnök VIP: lezajlott a középdöntő harmadik napja

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A középdöntő harmadik napja javarészt a csalódásokról és a meglepetésekről szólt A Konyhafőnök VIP 3-ban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A kóstolásnál a kékek nem bírtak magukkal, és végigkuncogták Rácz Jenő értékelését: bár a séf a szárított zöldségek állagát szerette volna körülírni, egy kicsit félreérthetően fogalmazott, és a lányok nem bírták visszatartani a kitörő nevetésüket.

Az első feladatért járó pontot a zsűri a kék csapatnak ítélte oda, így a pirosaknak számolniuk kellett egy hátráltatással a második feladat kezdetekor. Ezúttal Marci volt a konyhafőnök, így neki kellett eldöntenie, hogy melyik csapattársa menjen át a kékekhez 10 percre. A választása Nellyre esett, aki ezt igencsak zokon vette:

Bár a kékek Nelly segítsége miatt előnnyel indultak, a főzés utolsó perceiben kicsúszott Odett kezéből az irányítás, így több elem sem került fel a tányérokra. Ezt persze a zsűritagok is kiszúrták, és Sárközi Ákos kemény kritikával illette őket. Odettet érzékenyen érintették a történtek, csalódott magában, mert úgy érezte, hogy csapattársait is veszélybe sodorta. A második feladat pontját a zsűri értékelése alapján végül a pirosak zsebelhették be.

Még több bulvár: A Nagy Ő: Árpa Attila újabb titkot árult el a műsor után

Lapozó: 1 2