Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

A Nagy Ő: Árpa Attila újabb titkot árult el a műsor után

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több mindent árul el Árpa Attila A Nagy Ő döntőjét követően, aminek ezúttal is csak egy nyertese lehetett.

Rengeteg tippet olvashattunk a hetek alatt, hogy a nézők szerint ki lesz a befutó, illetve kik lesznek ott a döntőben. Bogit sokan nagyon hamar, már az első este elküldték volna, végül egészen a végéig maradhatott.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Sokaknak nem volt szimpatikus a karaktere, akárcsak Metta, aki szintén magabiztosan közelítette meg a versenyt. A legmagabiztosabb Bogi volt, mindvégig azt gondolhatta, hogy ő lesz az a nő, akit Árpa Attila választ.

Végül Timi kapta meg a lehetőséget a folytatásra, és nyilván ez igencsak fájó volt Bogi számára. Attila időközben felidézte az egyik legemlékezetesebb pillanatát, amit valószínűleg sokáig nem fog elfeledni.

Attila a tábortüzes randijára emlékezett vissza, ahol több nő volt jelen, és azt gondolta, megfelel a karakterének, hozza a macsó figurát, a vadregényes férfit. „Ez nem tartott sokáig, mert olyan bensőséges és intim történeteket kezdtek el mesélni, hogy a kockás inges macsó elég gyorsan elérzékenyült.”

Majd jött Natali sámánéneke, aminek hatására megfordult Attilában a világ érzelmileg. „Az emlékezetes marad.” – emlékezett vissza a sztár, aki kapcsán azt is gondolták, hogy Natali lesz számára a nagy ő.

Még több bulvár: Csajos estét tartott Victoria Beckham és Eva Longoria (fotók)