Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Csajos estét tartott Victoria Beckham és Eva Longoria (fotók)

Fotó: David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó és felesége, Victoria Beckham angol divattervező érkezik Pilar Rubio és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosának az esküvőjére a sevillai székesegyházba 2019. június 15-én. MTI/EPA-EFE/Julio Munoz
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Várható volt, hogy meg fogják adni a módját, nem kellett csalódniuk a rajongóknak, mindkét világsztár kitett magáért.

Victoria Beckham és Eva Longoria évtizedek óta a legismertebb nők közé sorolhatják magukat. David Beckham felesége különösen, hiszen már a 90-es években ott volt a tinilányok falán a különböző posztereken.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Nagyon nagy karriert futott be énekesként, mialatt összejött a Manchester United legendájával. Onnantól kezdve hosszú időn át minden róluk szólt a bulvársajtóban, többet beszéltek róluk az Egyesült Királyságban, mint a brit királyi családról.

Őrület vette körbe őket, ami azóta részben alábbhagyott, de voltak idők, amikor szinte kimozdulni sem tudtak anélkül, hogy ne üldözték volna őket fotósok. Tisztán emlékszünk azokra az időkre, ők pedig még inkább.

A másik oldalon Eva sem panaszkodhat, köszönhetően a Született feleségek című sorozatnak, egyik pillanatról a másikra lett olyan híres, hogy szinte minden férfi odavolt érte. A két világsztár barátnők lettek, és legutóbb csajos estét tartottak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2