Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

A Konyhafőnök VIP: lezajlott a középdöntő harmadik napja

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A középdöntő harmadik napja javarészt a csalódásokról és a meglepetésekről szólt A Konyhafőnök VIP 3-ban.

Csalódások és meglepetések jellemezték a Középdöntő harmadik napját, mivel több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt főztek, alulteljesítettek, viszont egy híresség meglepte a zsűrit rátermettségével.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Az első feladatban a kékeknél Geszler Dorottya, a pirosaknál pedig Fésűs Nelly kapta meg a konyhafőnök szerepét. A versenyzőknek nepáli hangulatú előételt és főételt kellett készíteniük. A csapatok elszántan küzdöttek az első feladatért járó pontért, azonban mindkét részen zűrzavar alakult ki, így a séfeknek közbe kellett lépniük.

A pirosakhoz lépve Rácz Jenő azt tapasztalta, hogy sem Nelly, sem Marci nincsenek igazán a helyzet magaslatán, és Máté az egyetlen, aki tudatosan készíti az elemeket, ezért a csapattársai mindent vele akarnak megcsináltatni. Jenő ezt nem hagyta annyiban, és felszólította Mátét, hogy szükség esetén vegye át az irányítást.

A kékeknél is teljes volt a káosz: Sárközi Ákos megdöbbenve látta, hogy több elem is hibás, így felszólította Dorottyát, hogy kapja össze a csapatát, vagy akár vegye át tőle valaki az irányítást. A séf útmutatása után Odett is elismerte, hogy hatalmas fejetlenség uralkodott a pultjukban.

Lapozó: 1 2