Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

A Konyhafőnök VIP: „Megöllek, ha nem sikerül” (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Járai Máté arca mindent elárul a helyzetről, de hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, nem tudni, ám annyi bizonyos, hamarosan megint kiesik valaki a versenyből.

Járai Máté abszolút főszereplője A Konyhafőnök VIP-nak, amit nem is kell igazán magyarázni, hiszen tudjuk, hogy két évig még csak nem is beszélt Rácz Jenővel. A Michelin-csillagos chef a Nyerő Párosban történtek miatt nem igényelte a kommunikációt, ám most, hogy együtt dolgoznak A Konyhafőnök VIP-b an, kénytelenek változtatni.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Sárközi Ákos a válogatók ideje alatt nem adott kötényt a színésznek, aki akkor azt gondolta, hogy számára máris véget ért a verseny. Egy nagy csavar végén azonban mégis bejutott a legjobbak közé, hiszen Jenő beválogatta a csapatába.

Nagyon meglepődött ezen Máté, Jenő pedig tisztázta, szeretné rendezni a dolgokat kettejük között. Ez részben megtörtént, de legutóbb a sztárversenyző úgy érezte, a Michelin-csillagos chef azon dolgozhat, hogy kiessen a versenyből.

Máté végül versenyben maradt, Zámbó Krisztián kedvese búcsúzott. Sok ideje nem volt a pihenésre, mert már fordultak is rá a következő feladatra, ami mindig érdekes, hiszen közösen kellett főzniük a sztároknak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2