Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Zámbó Krisztián szerint Delhusa Gjonnál nincs sóherebb ember

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Jimmy már több mint 22 éve nem lehet közöttünk, fiatalon és tragikus hirtelenséggel ment el. Már soha nem tudjuk meg, milyen sikereket érhetett volna még el, és hogyan alakul a sorsa a magánéletében.

Megannyi a megválaszolatlan kérdés, de egy biztos, az emléke nem múlt el, a mai napig sokan rajonganak a dalaiért, többek között a fiatalok is. A róla készült sorozat, A Király szintén nagy népszerűségnek örvend, bár a család egyes tagjai nem teljesen elégedettek.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Rengeteg a pletyka és kitaláció Jimmy múltjáról, és egyes dolgokban csak ő tudna hitelesen nyilatkozni, de ez már nem lehetséges. Zámbó Krisztiánnak a mai napig fáj, hogy az édesapja ennyire hirtelen és ilyen körülmények között hunyt el.

Delhusa Gjon például azt állította, Jimmy a halála előtt kölcsön kért tőle. Ennek kapcsán Krisztián csak nevetni tudott, és igencsak keményen fogalmazott, amikor szóba került az énekes.

„Aki ismeri Delhusa Gjont, nála sóhereb a világon nincsen. Nem is volt.” – szúrt oda keményen Krisztián, aki megint szakított a menyasszonyával. A kölcsönkérés szintén téma lesz a Frizbi TV legújabb epizódjában, aminek Krisztián volt a vendége.

Hajdú Péter műsorában természetesen Jimmy karakteres, személyisége és élete is szóba fog kerülni. Mindig érdekes hallgatni, hogy a családtagok szerint milyen ember volt a legenda, például odahaza, amikor nem vették körbe a rajongók.