Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Zámbó Krisztián az újabb szakítás után: „Komoly életre, komoly kapcsolatra vágyom”

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem először szakított a sztárpár, és soha nem lehet tudni, mikor jönnek újra össze, de most úgy tűnik, ez eddig a legkomolyabb elválás.

Zámbó Krisztián először tagadta, hogy szakítottak volna, egy ébredés utáni videóban tisztázta a dolgokat. Ugyanakkor azt elismerte, hogy nem a legjobb a helyzet közte és Zsuzsi között, akiért egyenesen rajonganak a férfiak a közösségi médián keresztül.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

24 óra sem telt el, Krisztián kiírta magából az érzéseit, majd jött az újabb sokk. Megerősítette, hogy nincsenek együtt, és már nem is lesznek, bár erre sokan nem vennének mérget, hiszen nem egy hasonló hír volt már.

Hosszú évek kötik őket össze, ám az esküvő és a családalapítás elmaradt. Időről időre kérdőre vonták őket emiatt, és azt is tudhattuk, hogy Krisztián nem egyszer jegyezte el a szerelmét.

Most valami azonban mégis megtörhetett benne/bennük, mert megint szétváltak. „Tíz év alatt háromszor kértem meg a kezét, de sosem jutottunk el az esküvőig, és ez nem rajtam múlt.” – mondta a Bors kérdésére Krisztián, aki mégis nyilatkozott a sajtónak.

Elmondása szerint nem hirtelen felindulásból írta ki magából ezeket a dolgokat az oldalára, és nem is volt célja, hogy rossz helyzetbe hozza Zsuzsit. Egyszerűen már magára akar koncentrálni, boldog szeretne lenni. „Komoly életre, komoly kapcsolatra vágyom.” – nyomatékosította.