Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Zámbó Krisztián bejelentette, vége a kapcsolatának Zsuzsikával

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy Zámbó Krisztián tagadta a szakítást, bejelentette, nincsenek együtt, és már nem is lesznek.

Zámbó Krisztián magánélete nem éppen úgy alakult az évek alatt, mint azt szerette volna. Hosszú időn át volt a párja Zsuzsikának, és úgy tűnt, hogy összeházasodnak, valamint saját családot alapítanak.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Nem egyszer voltak külön, aztán kibékültek, és megint egy párként folytatták tovább. Tavaly nyáron is hasonló volt a helyzet, és megtörtént a második eljegyzés, ami abszolúte abba az irányba mutatott, hogy minden rendben van.

Az elmúlt 24 órában ismét felgyorsultak az események, Krisztián az Instagram oldalán egy videóban reagált a sajtóban megjelentekre. Sokan úgy sejtették, hogy megint szakítottak, és nincsenek együtt.

Az énekes tagadta a sajtóban megjelent híreket, ám azt már nem, hogy vannak problémák. Gyakorlatilag 24 óra sem telt el azóta, jött az újabb bejelentés Krisztián részéről, miszerint nincsenek együtt, és nem is lesznek már.

„Nem vagyunk, és nem is leszünk együtt. Ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni.” – kezdte az Instagram oldalán. „Minden ok velem, az nem érdekel a másik féllel mi van!!” – tette hozzá.

„Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos! Végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit, és nem akarok erről beszélni többet!” Sokkal többet egyelőre nem tudni, de valószínűleg nem most hallunk utoljára erről az egészről.