Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Tóth Gabi ezt már nem hagyta szó nélkül

Tóth Gabi ritkán reagált az ehhez hasonló kommentárokra, de most kivételt tett, hiszen a gyermekéről van szó.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy igazán emlékezetes adásrészen van túl a Sztárban Sztár leszek!-ben. Tóth Vera is sz színpadra lépett, akinek nagyon örült, és továbbra is remek közöttük a kapcsolat, szó sincs rivalizálásról.

Gáspár Laci szintén feltűnt a színpadon, ami egyúttal egy TV2-es visszatérés is lehet a részéről. Neki is nagyon örült Gabi, aki most egy igen furcsa kommentre reagált a népszerű Instagram oldalán. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„De előbb fésüld meg, ne csak magaddal törődj.” – írta az egyik hozzászóló Gabi posztja alatt, amire válasz is érkezett. Az énekesnő nem törölte a furcsa hozzászólást, inkább úgy döntött, reagál rá.

„Kedves Marika! Gondolom, van annyi rutinja és nem nekem kell elmondanom, hogy a legutolsó pillanatban fésüljük meg a gyereket, amikor már fel van öltözve és pulcsit is ráadtuk, mert pláne a göndör hajú gyermekeknek külön életet él a hajkoronájuk!”

„Kócos! Igen! Boldog és kócos ezen a képen! És nem a haját tépkedem reggel, hogy megfeleljünk a magukféle embereknek! Inkább játszunk és összebújunk… Szép napot.” – fogalmazott a válaszában az énekesnő.