Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Istennek üzent Schobert Norbi Rubint Réka társaságában

Schobert Norbi ezúttal Istennek üzent, hálás neki az új napért, és azért, hogy tovább gyógyulhat, kap még időt a Földön.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi nemrég videón keresztül mutatta meg aktuális formáját, prezentálván, hogyan néz ki jelenleg, miután azzal vádolták meg páran, hogy manipulálja a róla készült fotókat. Azok sincsenek kevesen, akik ellenére is támadják, és idősebbnek látják a korához képest, nem is kevéssel.

Sok támadásnak voltak kitéve az évek alatt, amiről Schobert Lara is tudna beszélni. Rengeteg kritikát kapott az élete során, és most, hogy kiderült, szakított a 10 évvel idősebb párjával, ellepték az internetet a kárörvendők. Egyesek szabályosan örültek annak, hogy a 20 éves lány boldogtalan, aki időközben modellként mutatkozott a Glamour Hungary címlapján. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Norbiéknak ki kell állniuk ezeket a támadásokat, és elfogadniuk, hogy megosztó a karakterük Ez olyasvalami, ami aligha fog változni a következő években, talán még erősödhet is, ha mindhárom gyerek jelen lesz a médiában. Egyelőre nem tudni, Zalán erre az útra akar-e lépni, de nem kizárt, hogy ő lesz a kivétel a családból, és nemigazán szerepel műsorokban.

Ami biztos, Norbi nagyon hálás Istennek azért, hogy életben tartotta, mert nem egy necces helyeztet élt már túl, és tudja jól, hajszálon múlt az élete. Emiatt minden eddiginél hálásabb a Földön eltöltött idő miatt, és reméli, jut abból még bőven, hogy lássa felnőni a gyerekeit és unokázhasson.

Norbi nagyon hálás az újrakezdésért Istennek, aki nem egyszer tartotta életben az igazán nehéz helyzetekben, és ez most sincs másképp. „Köszönöm Istenem újra ezt a napot! Remélem engedsz minket mindig visszatérni. Köszönöm a gyógyulásokat, az áldásod és a hitet az újrakezdéshez!” – üzent Norbi az Instagram oldalán keresztül.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.