Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,88 Ft
Euró
394,91 Ft
Font
467,16 Ft
Bitcoin
68,518 $

Modellnek állt Schobert Lara, a Glamour címlapra került (fotók)

Különleges címlapfotózás készült Schobert Larával, aki egy ideje ismét egyedülálló, viszont töretlen a karrierje.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Miután Schobert Lara még mindig csak a 20-as évei hajnalán jár, semmiről sem maradt le. Egyszerűen sajnos neki is át kell esni bizonyos csalódásokon, amik elkerülhetetlenek, ezt senki sem úszhatja meg. Egyszerűen ilyen az élet, viszont a sok tapasztalat segíthet, és erősebbé válhatunk általuk.

Ez megint csak olyasvalami, ami Lara javát szolgálja, még ha ez most fájhat is neki, mert nagyon szerelmesnek tűnt. 10 évvel idősebb a volt párja, és már együtt is laktak, majd hirtelen jött a hír, miszerint szakítottak, noha már a gyerekvállalás is szóba került a médiában, de mint mondtuk, Lara nagyon fiatal. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Egy ideje edzőként is dolgozik, amivel édesanyja nyomdokaiba lépett, és még 10 év múlva is csak 30 éves lesz. Nagy pálya állhat előtte, főleg, ha megnézzük, mit tett le az asztalra Réka. Sokat tanulhat tőle, és tanult eddig is, miközben szép lassan ő is átalakul, és egy nagyon vonzó fiatal nő köszön vissza a címlapokon, mint most.

„Schobert Lara immár nemcsak influenszerként, hanem edzőként is próbálja minél több emberrel megszerettetni a mozgást. Interjúnkban egy olyan oldalát ismerheted meg, amit nagyon ritkán tár a nyilvánosság elé” – írja a GLAMOUR Hungary az Instagram oldalán, akik címlapfotózást készítettek Rubint Réka lányával.

„A szemünk előtt vált fiatal nővé Schobert Lara, aki most a GLAMOUR legújabb digitális címlapján tündököl!” – olvasható az oldalán, amivel valóban egyet lehet érteni, mert a kis Larát egészen kicsiként, már babaként megismerhette az ország Schobert Norbin és Rékán keresztül, akik büszkék a gyerekeikre.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.