Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,11 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
457,79 Ft
Bitcoin
68,016 $

Schobert Lara már nincs együtt a szerelmével, váratlanul szakítottak

Noha minden tökéletesnek tűnt, kiderült, hogy véget ért Schobert Lara és 10 évvel idősebb párja kapcsolata.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara az egyik legismertebb nő Magyarországon, elsősorban Schobert Norbi és Rubint Réka miatt. Már gyerekként megismerhette az ország, és azóta felnőtt, önálló edzéseket tart édesanyja nyomdokaiba lépve, és nagyon tehetséges.

Egy ideje nagyon boldognak láthattuk, és minden jel arra mutatott, hogy a szerelmével akár saját családot is alapíthatnak. Nagy vágya teljesült Larának azzal, hogy elköltözött otthonról, és önálló életet kezdett el élni. Futballista párja miatt még vidékre is leköltözött, ám úgy tűnik, ez már a múlt. Soron kívül Ezer adag ingyen fagylaltot kínáltak fel Magyar Péter pártjának a köztévés vitára

Egy 10 évvel idősebb férfival jött össze a fiatal lány, aki fülig szerelmes lett a Kazincbarcikán játszó Tamásba. Hamar összeköltöztek, és semmi jele nem volt annak, hogy a szakítás közelébe kerülhetnek, ám ez most mégis megtörtént. Sőt, február hónapban a 20 éves Lara a gyerekvállalás lehetőségéről beszélt, és már a neveken is elgondolkozott.

A Blikk azt írja, a csinos és vonzó lány az Instagram oldalán tett bejelentést a kapcsolatuk végéről. „Igen, de erről nem nyilatkozom többet.” – idézi Larát a Blikk. Nem titok, nehéz napokat élt meg, de így is hisz abban, hogy ez az ő éve lesz, ugyanakkor arra egyelőre nem kaphattunk választ, miért mentek szét a párjával.

Larának nem kell aggódnia, mivel még mindig nagyon fiatal, és csak úgy olvadoznak érte a férfiak. Ugyanakkor az is igaz, manapság nagyon nehéz a párválasztás, sokat változtak az emberek, és nem éppen pozitív irányba. Sokszor a hírességek pontosan emiatt jönnek össze más ismert emberekkel, mert az egy szűkebb kör, könnyebb az ismerkedés és a bizalom kialakítása.