Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Ezekkel a gólokkal köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól Liverpoolban

Jól jött ki a lépés a Liverpool számára, mert hazai pályán játszotta utolsó bajnokiját a csapat, akik méltó módon köszöntek el Jürgen Klopptól.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jack Hunter
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között Guardiola is megkönnyezte Klopp távozását, aki nagy hatással volt rá a karrierje során. Nélküle nem lehetne most ilyen jó edző, ahogyan valószínűleg a német sem a Manchester City trénere nélkül. Sok minden történt ezekben az években, de az tény, hogy a manchesteriek eredményesebbek.

Ez nemcsak Guardiolának köszönhető, hanem a dúsgazdag tulajdonosi háttérnek is, míg a Liverpool más tervet követ. Megható módon búcsúzott az Anfield Road közönsége Klopptól, aki nagyon jól érezte magát az este folyamán, még táncolt is a színpadon. Erre a napra örökké emlékezni fog, és már nem ő a csapat edzője. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Furcsa mindezt leírni, kimondani, és még egy ideig az is marad. Klopp nagy utat járt be a csapatával, akikkel képes volt felérni Európa csúcsára. A világ egyik legjobb edzője, aki lehetséges, csak pár év múlva tér vissza. Ezt még ő maga sem tudja megmondani, de abban biztos, hogy ez egy hosszabb távollét lesz a részéről.

Szoboszlai Dominik is pályára léphetett az utolsó meccsen, már új hazai mezben, amit Klopp tiszteletére viseltek idő előtt. A gólok sem maradtak el, így mondhatni a lehető legjobban sikerült a búcsú, még akkor is, ha nem nyerhették meg a bajnoki címet, ami végül sorozatban negyedik alkalommal a Manchester Citynél landolt.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.