Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool fennállása egyik legjobb igazolását hajtotta végre, amikor elhozta Németországból Kloppot. Sokáig úgy tűnt, Rafael Benítez lehet a végső megoldás, aki Bajnokok Ligáját is nyert az angolokkal, ám ez a kapcsolat megszakadt. Most pedig már arról szólnak a hírek, hogy Benítez lehet a Ferencváros új edzője Sztankovics távozása után.

Klopp utódját már megtalálták, akire nagy nyomás fog nehezedni, mert a német magasra tette a lécet. Ezzel együtt biztosan lesznek távozók a nyáron, két sztárt már bejelentettek, akik ugyancsak elköszönnek, de nyilván érkezőkre is lehet számítani. Izgalmas lesz, bár az Európa-bajnokság nagy hatással lehet az átigazolási piacra. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ezzel Kloppnak már nem kell foglalkoznia, hosszú évek után úgy nézhet mérkőzéseket heti rendszerességgel, hogy otthon van a családjával. A búcsú előtt arról is beszélt, hogy ez most egy hosszabb szünet lesz a részéről, és többet nem tud mondani róla, mert ő maga sem tudja, mi történik később.

A Liverpool a Wolverhamptont fogadta, és Klopp tiszteletére felavatták az új hazai mezt. Óriási előkészületek előzték meg az utolsó bajnoki fordulót, minden eddiginél nagyobb tömeg fogadta a csapat buszát, rajta Kloppbal és Szoboszlaival, aki a kispadon kapott helyet, onnan ugorhatott be, mint a korábbi meccseken.

A 28. percben volt a mérkőzés első igazán fontos mozzanata, miután Semedo olyan csúnyán lépett oda, hogy piros lapot kapott. Sokat nem várt a Liverpool azzal, hogy éljen az emberelőny adta lehetőséggel, és Mac Allister Elliott passzából megszerezte a vezetést, majd pár perccel később a 40. percben Quansah eldöntötte a 3 pont sorsát. 2-0 lett a vége, Szoboszlai a 70. percben állhatott be, jól játszott, nem egy veszélyes támadást vezetett.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.