Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Extra mezben lépnek pályára Szoboszlaiék Klopp utolsó meccsén Liverpoolban (fotók)

A Liverpool vezetősége úgy döntött, hogy egy egészen különleges, extra mezben búcsúztatják el a legendás edzőjüket, Jürgen Kloppot.

...svg content...Fotó: Unsplash/Trung Tran
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg Sir Alex Fergusonhoz hasonlóan Jürgen Kloppnak is lesz szobra, csak épp nem az Old Traffordon, hanem az Anfield Roadon. A Liverpool legendás edzője mindent megnyert a csapattal, amit csak lehetett, ám most eljött az idő a búcsúra, és nem amiatt, mint anno a skót esetében.

Ferguson, akit minden idők legjobb edzőjének tartanak, elsősorban a kora miatt adta át a lehetőséget, és ezzel megkezdődött a Manchester United mélyrepülése. A Liverpoolnál nem várható hasonló, mert a keret is jobb, mint amit anno Sir Alex maga mögött hagyott, bár azzal is lehetett volna mit kezdeni. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Mint arról korábban beszámoltunk, a Liverpool új hazai mezét időközben bemutatták. A szurkolók örülhetnek, mert egy szinte minden által kedvelt tervezéssel rukkolt elő a tervezőgárda, ráadásul ebben a szerelésben búcsúztatják Kloppot.

Általában ezek a mezek csak a nyári felkészülési tornán debütálnak, ugyanakkor a jelenlegi okok érthetőek, miért ezen a hétvégén, az utolsó angol bajnokin viselik először a játékosok az új szerelést éles körülmények között. Reméljük, Szoboszlai Dominik ott lesz a kezdőben Klopp utolsó angol bajnokiján a Wolverhampton ellen.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.