Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Jürgen Klopp utolsó meccse következik a Liverpoolnál, élőben adja a televízió

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jack Hunter
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jól emlékezhetünk azokra a pillanatokra, amikor Sir Alex Ferguson az utolsó meccsén dirigált a Manchester Unitednek. A skót azonban sokkal később vonult vissza, mint most Jürgen Klopp, emiatt valószínűtlen, hogy mindez örökre szólna a német legenda részéről, aki egyelőre annyit tud, hosszabb ideig lesz távol.

Jelenleg nem tudni, mikor térhet vissza Szoboszlai edzője, de azt tisztázta, más angol csapatot már biztosan nem fog irányítani. Sokkal valószínűbb, hogy újra a német ligában köt ki vagy a Real Madrid edzője lesz, ha Ancelotti végül úgy dönt, elvállal egy válogatott edzői munkát. Ugyanez az opció Kloppnál is adott lehet, ami új kihívás lenne számára. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Vasárnap délután egy nagy korszak zárul le, ugyanis Klopp a Mainz és a Dortmund után a Liverpooltól is elköszön. 2015 óta irányítja az angolokat, akikkel mindent megnyert, többek között a Bajnokok Ligáját is. Órákon belül a Wolverhampton ellen lépnek pályára az Anfield Roadon, és azok, akik lehetőséget kapnak az utolsó angol bajnokin, igen különleges élményben lehet részük.

A Liverpool már biztosan harmadikként zár, előrébb és hátrébb sem tud végezni. Az Arsenal viszont még bajnok lehet, bár ennek kicsi a valószínűsége, minden a Manchester City kezében van, ahol Guardiola megerősítette, marad a helyén. A Liverpool meccsét 16 óra 55 perctől adja a Spíler 2 sportcsatorna.

Egyelőre nem tudni, Szoboszlai ott lesz-e a kezdőben, az utóbb időben a kispadról kellett beugrania, de rendre jól állt be, így lehetséges, hogy ismét megkapja a lehetőséget, már az első perctől kezdődően. A legutóbbi beállása alkalmával kis híján gólt szerzett, ami azt mutatja, továbbra is éles.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.