Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Guardiola megerősítette, a Manchester City edzője marad

Bárhogyan is alakuljon a Manchester City következő két meccse, biztosan a kispadon marad, mert ez a terve, erre vágyik igazán.

...svg content...Fotó: EPA/DAVID CLIFF
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Guardiola alapjaiban változtatta meg a Manchester City játékát, és azt követően, hogy Spanyolországban, majd Németországban is letette a névjegyét, gyakorlatilag legendává vált Angliában. Elhozta a City számára azt a korszakot, ami egykor elképzelhetetlen volt a Manchester United mellett.

Gyakorlatilag a City lett az új United, köszönhetően a dúsgazdag háttérnek is, de Guardiola jelenti az igazi kulcsot a sikerhez. Sokat vártak arra, hogy övék legyen a Bajnokok Ligája trófea, viszont idén ideje korán kiestek címvédőkánt, hiába volt a kezükben a továbbjutás a Real Madrid ellen a döntő előtt. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ugyanakkor két nagy trófea még mindig hozzájuk kerülhet, és valószínűleg ez így is lesz, mert vezetik a bajnokságot az utolsó forduló előtt az Arsenallal szemben, addig az FA-kupa döntőjében a gyengén teljesítő Manchester United az ellenfél.

Guardiola rengeteg pénzt keres a Citynél, mindent megadnak neki azért, hogy maradjon. Ami biztos, 2025 júniusáig a legendás tréner marad az angolok edzője, függetlenül attól, hogy mi történik a következő mérkőzéseken, amik két kupát hozhatnak a konyhára a többi mellé, melyeket az elmúlt években gyűjtöttek.

„Szerződésem van, és természetesen a következő szezonban is itt akarok lenni a Manchester Citynél! Itt maradok a Citynél.” – idézte Fabrizio Romano Guardiolát, aki szerint nincs olyan opció, hogy távozna, a legkisebb esély sincs erre, és ha egy nap el is igazol, igen nagy a valószínűsége annak, hogy egy válogatott csapatot fog irányítani, például a spanyolt.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.