Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Óriási tömeg fogadta Szoboszlaiék buszát Klopp búcsúja miatt (videó)

A felvételek mindent elmondanak, minden eddiginél nagyobb tömeg, ováció fogadja Jürgen Klopp csapatbuszát, mindenki ott akar lenni ezekben a pillanatokban.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, természetesen élőben közvetíti a televízió a Liverpool vasárnapi meccsét, az utolsó angol bajnoki fordulót, ami nemcsak Klopp búcsújáról szól, hiszen a Manchester City és az Arsenal harcban van a bajnoki címért, addig a rivális biztosan a harmadik helyen végez.

Klopp elárulta, hosszú ideig lesz távol, és nem tér már vissza az angol labdarúgásba, legalábbis a Liverpoolon kívül nem fog más csapatot menedzselni. Hogy mikor és hol térhet vissza, azt még ő sem tudja, de számos ajánlat lehet az asztalán, megteheti, hogy kivár, másrészt keresett elegendő pénzt a pihenőhöz. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Az alább látható felvételek sokat elmondanak, mekkora tömeg várta a csapatbuszt, amin Klopp is helyet foglalt, aki ezúttal is a kispadon adott helyet Szoboszlainak. Ez most egy igen érzelmes délután lesz, aminek a végén valószínűleg ezrek fognak sírni, köztük a legendás német edzővel, aki idén is nyert trófeát, a Ligakupát.