Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Szoboszlai a kispadon kezd Klopp utolsó liverpoolos meccsén

A Liverpool ismertette Jürgen Klopp utolsó kezdőcsapatát a Liverpoolnál, így az is kiderült, Szoboszlai Dominik mikor léphet pályára.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa készül pályára lépni az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában játszott FC Liverpool-Tottenham Hotspur mérkőzésen Liverpoolban 2024. május 5-én. A liverpooli együttes 4-2-re győzött. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Jürgen Klopp utolsó liverpoolos meccsét is élőben közvetíti a televízió. A búcsú különleges lesz, és egyúttal nyomás nélküli, mert a Liverpool már nincs harcban a bajnoki címért, addig a Manchester City és az Arsenal igen. Minden az utolsó fordulóban, órákon belül fog eldőlni, viszont a Liverpool már biztos harmadik.

Ezzel egy Bajnokok Ligájában szereplő csapatot ad át Klopp az új edzőnek, akire komoly kihívások várnak. Természetesen mindenki azt szeretné, ha Klopp győzelemmel menne el pihenőre, ami szerinte hosszú ideig fog tartani. Egyúttal azt is kizárta, hogy más angol csapatot irányítson, így valószínűleg a Premier League már csak egy szép emlék marad számára. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

A Liverpool időközben megerősítette a kezdőjét, így azt is megtudhattuk, hogy Klopp hol számít Szoboszlai Dominikre, aki mostanában többet volt csere. Ezzel nem mindenki ért egyet, nyilván a magyar rajongók többsége biztosan nem, ugyanakkor az új edzővel változhat a helyzet, és Dom még mindig nagyon fiatal.

Alább a kezdőcsapatot láthatjuk, amiből kiderül, hogy Szoboszlai most sem kapja meg a lehetőséget a kezdőben, akárcsak a mostanában szintén mellőzött Nunez, míg Gakpo például ott van a kezdő 11-ben, akárcsak Salah.