Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Hivatalos: Szoboszlai két sztárcsapattársa is távozik a Liverpooltól

Hivatalosan is bejelentették a két sztárkátékos távozását, akik már biztosan nem a Liverpoollal kezdik meg az új idényt.

...svg content...Fotó: Thiago, a Liverpool játékosa büntetőrúgásból gólt szerez az angol labdarúgó FA-Kupa döntőjében játszott Chelsea – Liverpool mérkőzésen a londoni Wembley stadionban 2022. május 14-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Először Joel Matip távozását erősítette meg a Liverpool, aki fontos láncszeme volt Klopp csapatának, így együtt köszönnek el az Anfield Roadtól. Fiatalon kapta meg a lehetőséget arra, hogy az angol együtt tagja legyen, már 2016-tól Angliában játszhatott, és még mindig csak a 33. születésnapjára készülhet.

Hosszú idényeket húzhatott le a Liverpoolnál a Schalke egykori középhátvédje, aki gyakorlatilag mindent megnyert az angolokkal. A Németországban született kameruni válogatott könnyes búcsút vesz szeretett klubjától, és máshol folytatja tovább, de nem ő az egyetlen, aki most elköszön. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Bejelentették ugyanis Thiago Alcântara távozását is, akinek az angliai karrierje nem éppen úgy alakult, mint tervezte. Egy ideje sérülésekkel bajlódott, ami miatt 2020 óta 68 meccsen kapott lehetőséget. Szinte berobbant a Liverpool kezdőjébe a Bayern és a Barcelona korábbi sztárja, majd ez lassan megváltozott a sérülések miatt.

A spanyol válogatott játékos így is fontos szerepet játszott Angliában, és számos nagy meccs fűződik a nevéhez. Most azonban csapatot vált, ingyen távozik a szerződése lejártával, amit nem hosszabbítottak meg vele. Matiphoz hasonlóan a szaúdi liga is járható forgatókönyv lehet számára, ahol minden eddiginél több pénzt kereshet.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.