Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Pep Guardiola elfáradt, a következő szezon lehet számára az utolsó a Manchester Citynél

Az edző azt sugallta, hogy kicsit elfáradt, így nem kizárt, hogy nem hosszabbítja meg 2025-ig szóló szerződését a klubbal.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Guardiola vasárnap az Etihad Stadionban a West Ham elleni 3-1-es győzelemmel vezette csapatát a rekordot jelentő negyedik egymást követő angol bajnoki címhez. Az ESPN jelentése szerint azonban bár 2025-ig szól a szerződése a klubbal, a parádés győzelem után utalt arra, hogy nem biztos, hogy alá fog írni egy újabb szerződést:

„A valóság az, hogy közelebb állok a távozáshoz, mint a maradáshoz. Beszéltünk a klubbal, és az az érzésem, hogy most már maradni akarok. Maradok a következő szezonban, és a szezon alatt még beszélünk erről. De nyolc vagy kilenc év után, majd meglátjuk.” Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A szakember a 8 év alatt már 15 nagy trófeát nyert a Citynél, és a Manchester United elleni FA-kupa-döntővel pedig a jövő hétvégén akár a 16. trófeát is elnyerheti. Az edző, aki a Barcelona és a Bayern München csapatát is irányította már, elismerte, hogy „fáradt”, és azt mondta, hogy a nyáron új „motivációt” kell találnia, mielőtt augusztusban megkezdi az új szezont:

„Szerződésem van, és még mindig itt vagyok. Néha kicsit fáradt vagyok, de itt vagyunk, meccseket nyerünk, és nagyon jók vagyunk az új játékosokkal. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy ‘Senki sem hozott még össze négyet egymás után, miért ne próbálhatnánk meg?’ Most viszont, hogy ez megtörtént, bennem van, hogy mi lesz ezután?”

Guardiola rámutatott, ebben a pillanatban nem tudja, hogy mi lehet az a motivációs erő, ami arra készteti majd, hogy folytassa, kiemelve, hogy ezt „nehéz megtalálni, amikor már mindent elértél”. Ugyanakkor jelezte, a következő szezonban arra számít, hogy az Arsenal ismét kihívást jelent majd a bajnoki címért folytatott versenyben.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.