Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,20 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
466,99 Ft
Bitcoin
60,850 $

Kiszel Tünde nagyon büszke a lányára: annyira tehetséges, szép és okos

Kiszel Tünde nagyon tehetségesnek, szépnek és okosnak tartja a lányát, Hunyadi Donatella, aki egyúttal a barátnője is.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya egy igazi tehetség a zene és a modellkedés világában, de már a médiában is otthonosan mozog. Nagyon vonzó teremtés, akit sokan dicsérnek, és időről időre megjelenik a kifutón, mint legutóbb. Tünde nem is lehetne ennél büszkébb a lányára, akit tehetségesnek, szépnek és okosnak tart.

„Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, annyira tehetséges, szép és okos. Mindig elsírom magam, ha így látom őt. Most is olyan gyönyörű volt ezekben a ruhákban.” – idézte a büszke édesanyját, Tündét a Blikk, majd hozzátette, nemcsak anya-lánya, hanem barátnők is, akik sok mindent megbeszélnek egymással. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Sok közös programot szerveznek, amikről szinte mindig beszámolnak az Instagramon keresztül. Mindketten aktívak, szeretik a közösségi médiát használni, és ez olyasvalami, ami Tünde számára is természetessé vált, noha egy egészen más világban nőtt fel, amikor még az internet sem létezett ebben a formában.

A két generáció jól kijön egymással, egymás baráti társaságát is szeretik, ami a róluk készült fotókon is látszik. Ahogyan Tünde fogalmazott, fiatalon tartják a fiatalok, a fiatalos lendület, a trendek, és így tovább. Még mindig együtt él Tünde a lányával, de hamarosan eljöhet az az időszak, amikor ez is megváltozik, és a fiatal sztár kirepül a fészekből.

„Együtt élünk még, és egyelőre gondolni sem merek arra, hogy Donatella elköltözik tőlem. Pedig tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje” – mondta Tünde nagy sóhajtások közepette, akinek értelemszerűen a lánya a legfontosabb, ő az, aki igazán élteti, és szeretne vele minél több időt eltölteni, idősebb korában is.