Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Hunyadi Donatella élete formájában van, és ez csak a kezdet

Köszönhetően annak is, hogy Hunyadi Donatella az egyik legjobb budapesti teremben edzi magát, más formába lendült.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde is izgatottan várja a nyári szezont, nagyon szereti ezt az időszakot. Lánya, Hunyadi Donatella pedig egyenesen csúcsformában van, és fogalmazzunk úgy, hogy igencsak ráérzett az edzésekre. Egyre többet és többet hoz ki magából, aminek látható jelei vannak, és még mindig van egy kis idő a nyári szezonig.

Igaz, nem sok, mert közeleg a nagy nyár, amikor is elrajtol a fesztiválszezon, és a nők megmutatják, milyen bikiniformát hoztak össze a télen. Donatella a Dancing with the Stars miatt is formásabb lett, elégedett lehet azzal, amit eddig elért, de nem szeretne megelégedni ennyivel távolról sem. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Lassan 2 hónapja kezdtem el aktívan edzeni a @chrisfit.gym-ben, és minden túlzás nélkül mondom, hogy összességében a legjobb budapesti terem, ahol eddig jártam.” – mondta el a véleményét Donatella, aki a teremnek köszönhetően egyre jobb és jobb formában érezheti magát.

„Tökéletesen felszerelt, napos, jó hangulatú, 0-24-es automata edzőterem. Hálával és köszönettel tartozom Szilárdnak a személyi edzőmnek, hogy hisz bennem és tudom, hogy hamarosan óriási fejlődésen és változáson fogok keresztül menni a többéves tapasztalatának és a profizmusának köszönhetően!”

Donatella nagyon ráérzett az edzésekre, és mivel egy igazi profival dolgozhat együtt, még inkább szereti a sportot, aminél kevés jobb dolog van a világon, és ez tény, nem képezi vita tárgyát. „Vágjatok bele most az edzésbe, a testetek megfogja hálálni! Izzadni pedig a világ legjobb érzése. Nyugodt szívvel ajánlom őket.”