Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

A rendkívül fiatalos Kiszel Tünde megmutatta, hogyan nézett ki közel 10 évvel ezelőtt

Kiszel Tünde közel 10 évvel ezelőtt is már nagyon csinosan, trendin öltözködött, most épp ezzel kapcsolatosan osztott meg egy emléket.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde nagyon korán, fiatalon vált ismertté a médiában, és nemcsak a róla készült naptárak miatt. Tünde kifejezetten jól tartja magát, aki az 50-es évek végén látta meg a napvilágot, és idén novemberben ünnepelheti a 65. születésnapját.

Sokan szeretik, sokan dicsérik, sok bókot kap, nem panaszkodhat, és mindig van valami program, amire elhívják. Az újságíróként is dolgozott médiaszemélyiségnek Lukács László operetténekestől született lánya, akit Hunyadi Donatellának hívnak, és szintén országosan ismert, de nemcsak az édesanyja révén. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Donatella ugyanis híres modell, és a Dancing with the Stars óta a sztárok közé sorolható. Valószínűleg nem utoljára láthattuk őt rendszeresen a képernyőn, de egyelőre nem tudni, hol bukkanhat fel. Mindenesetre így sem panaszkodhatunk, mert sorra jönnek a nagy bejelentések, mindkét nagy kereskedelmi csatornánál.

Kiderült ugyanis, hogy Tóth Andi az RTL-hez szerződött, és az X-Faktor mentora lett. A TV2-t sem kell félteni, és „válaszul” visszahozzák a Győzike Show-t, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. Nyáron kezdődhetnek a forgatások, mely egy nagyon sűrű időszakot jelenthet a család számára.

Tünde sem unatkozik, programról programra jár, csinos ruhákban jelenik meg, és csak úgy özönlenek hozzá a dicséretek. Most épp azt mutatta meg, hogyan nézett ki közel 10 esztendővel ezelőtt, még 2015-ben. A Tündéről készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.