Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Kiszel Tünde most pirosban nyűgözte le a rajongóit (fotók)

Kiszel Tündének többek között a piros szín is remekül áll, abszolúte otthonosan érezheti magát ebben a tüzes színben.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ha Kiszel Tündére gondolunk, nyilvánvalóan rögtön eszünkbe jut a legendás naptár, ami már évtizedek óta jelen van. Ezzel együtt a művészet is, hiszen Tündénél senki nem rajong jobban ezért a világért, mely mindig elvarázsolja, magával ragadja.

Ne feledjük, számtalan interjút készített a karrierje alatt olyan művészekkel, szakemberekkel, akik komoly dolgokat tettek le az asztalra. Emiatt az ismeretségi köre is szerteágazó, gyakorlatilag nincs olyan művész, aki ne ismerné őt, és sokan szeretik, sokan kedvelik a munkásságát, a karakterét. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Nyilván a támadások sem maradtak el az életében, főleg ezekben a modern időkben, amikor mindenki írhat véleményt, sokszor arc és igazi név nélkül. Szerencsére Tünde ezt is nagyon jól kezeli, nem lehet azt mondani, hogy görcsölne a negatív vélemények miatt, mert távolról sem, egyszerűen elengedni mindezt.

Tünde nemcsak a művészet szerelmese, hanem a divaté is, és mindig igyekszik úgy öltözködni, hogy az maximálisan megfeleljen az alkalomhoz, de közben kihangsúlyozza a saját egyéniségét. Ez adja meg azt a fajta pluszt számára, ami által jól érzi magát a bőrében, és elégedetten ülhet le a páholyban.

Tünde ezúttal egy piros színű szettet rakott össze magának a különleges estére, amin nem egyedül vett részt. A dicséretek ezúttal sem maradhattak el, és azok, akik rendszeresen járnak ilyen előadásokra, gyakran találkozhatnak Tündével, aki közvetlen, nagyon szívesen készít közös képeket az emberekkel.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.