Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,74 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
456,98 Ft
Bitcoin
68,589 $

Kiszel Tünde most egy dekoltázserős ruhában villant

Kiszel Tünde mindig csinosan, alkalomhoz illően öltözködik, és továbbra is remekül állnak neki ezek az elegáns ruhák.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Vannak, akik még mindig támadják Kiszel Tündét, amivel megbarátkozott az évek során, viszont, ha a szeretteiről van szó, abból nem enged. Tóth Gabit is nagyon kedveli, kivételes énekesnőnek tartja, és azonnal a védelmére sietett, amikor támadni kezdték a megjelent közös fotójuk után.

Érthetetlen, amit sokan művelnek, szabályosan örömöt lelnek abban, ha másiknak rossz kedvet okozhatnak. Szerencsére Tünde kiválóan állja a sarat, és amióta a közösségi médiában is jelen van, még inkább megerősödött. Ezáltal nagyobb célponttá is vált, ugyanakkor sokkal több támogatást érezhet az emberek részéről. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Ő pedig erre koncentrál, sokan tanulhatnának tőle, hiszen ez már nem lesz jobb, csak rosszabb, mert az emberek egy része rengeteg időt és energiát fordít arra, hogy a másikat bántsa szavakkal, odaszólásokkal. Tünde ignorálja ezeket az embereket, mert van jobb dolga is, inkább helyette élvezi az életet.

Néha ezt bikiniben teszi, ami remekül áll neki, sok dicséretet, bókot kap. Mondhatni, ez már a nyári szezon eleje, hiába írunk csak áprilist, cikkünk megírásának pillanatában is bőven 20°C felett volt a levegő hőmérséklete. Ez Kiszel Tündére is jó hatással van, szereti a meleg időt, és ilyenkor úgy is öltözik.

Számtalan eseményen járt már az élete során, és még fog is. Nem tudja megunni a művészetet, ami minden egyes alkalommal ugyanolyan módon nyűgözi le, mint amikor először járt színházban vagy az operában. Tünde legújabb szettje is feltűnő, ám egyúttal igényes is, abszolúte jól érezheti magát benne.