Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Káprázatos álomtestet villantott Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde lánya váratlanul egy olyan látványos fotóval állt elő, amivel igencsak felhívta magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella egy ideje igen komoly népszerűségnek örvend, de a Dancing with the Stars előtt nem lehetett azt mondani, hogy az egész ország ismerte volna, tudta volna, hogy ki ő. Nyilván azok, akik közelebbről követik figyelemmel Tünde életét, ismerték a fiatal lányt.

A fiatal lányból kész nő lett, aki már diplomát végzett zenei szakembernek, énekesnek és modellnek is mondhatja magát. Hatványozottan megnőtt emiatt az irigyek száma, de ez általában így szokott lenni. Ez olyasvalami, ami gyakorlatilag kikerülhetetlen, és mindig erősen benne van a pakliban, nem lehet mit tenni vele. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A DWS-ből maximálisan jól jött ki Donatella, aki eleinte attól tartott, hamar ki fog esni, mert sok nagy név van körülötte. Végül a zsűri is segítette, pedig akár már az első adásban búcsúzhatott volna. Szerencsére nem így lett, folytatta a versenyt, és a második helyen zárt a női mezőnyben, ahol csak Radics Gigi előzte meg.

Azóta is hallhatunk róla, és alig várják a rajongók, mikor szerepel újra a képernyőn. Lenne pár műsor, amiben el lehetne képzelni, és ha igent mondana a Farm VIP-ra, mernénk arra fogadni, hogy ő lesz az első női győztes. Abszolúte megvan ehhez az ereje, a kitartása, és az intelligenciája, mert egy okos nőről beszélünk.

Egy okos nő, aki nagyon vonzó a fotókon, és most olyasvalamire rukkolt elő, amivel talán még saját magát is meglepte. Természetesen semmilyen határt nem lépett át ezzel, egyszerűen csak vonzó, és igazi álomformával rendelkezik, amire nem véletlenül olyan irigyek az emberek.