Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Hunyadi Donatella csodás szettjét nem győzzük dicsérni, ezúttal is csinos volt

Nemrég újabb eseményre volt hivatalos, ahol igazán jól érezte magát. Mint mondta, hatalmas élmény és óriási megtiszteltetés volt számára mindez.

Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella kapcsán talán mondhatjuk, hogy a Dancing with the Stars hozta meg számára az ismertséget. Bár nem kezdődött túl jól számára a táncműsor, és akár az is megtörténhetett volna, hogy az elején kiesik, végül nem így lett. A műsor alatt szinte adásról adásra látszott, mennyit fejlőtt, így valóban méltó a második legjobb női versenyző címre.

De tánctudásának kamatoztatásáról azóta sem feledkezett el, rendszeresen vannak fellépései, nemrég például a Tina Turner emlékkoncerten is színpadra lépett a DWTS-beli táncpartnerével, Bődi Dénessel. Mindketten szuperek voltak, igazán emlékezetessé tették azt a napot, mint ahogyan a többi táncos, de Tóth Gabi és Király Linda éneklése is. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Kiszel Tündének is nagyon tetszett lánya fellépése, aki természetesen jelen volt az eseményen, büszkébb nem is lehetne. Donatella egy fiatal szépség, aki nagyon kedves is, követőit pedig mindig megörvendezteti egy újabb fotóval, egy hete például egy flitterekkel díszített fekete ruhában fotózkodott, ami úgy passzolt az alakjához, mintha csak ráöntötték volna.

Rajongói nem győzték dicsérni, mennyire jól áll neki. Nemrégiben pedig a Syoss első európai eseményén vett részt, ami szavai szerint hatalmas élmény és óriási megtiszteltetés volt számára, mint ahogyan az is, hogy márkanagykövet lehet. „Mind a divatbemutató mind az esemény színvonalas és lenyűgöző volt, hazánkat pedig a fantasztikus Görög Zita képviselte modellként” – fogalmazott.

„Alig várom a további közös munkát, köszönöm a bizalmat!” – tette hozzá Donatella, aki több fotót is megosztott az Instagram-oldalán. A képek alapján egy féloldalas, flitterekkel díszített fekete felsőt és egy bőrnadrágot viselt, amit fekete magassarkúval és fehér táskával egészített ki. Ezúttal is igazán csinos volt, sminkje és frizurája pedig remekül kiemelte az arcát.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.